Kom In-podden med Sara och Hildur
51. Härliga Hildur

Vi tyckte det var på tiden med en djupdykning i vår podd-duo och först ut är Hildur. Med målmedvetenhet, affärssinne och en färg- och formkänsla utöver det vanliga har hon gått från att sälja tidningar till att driva sitt företag på bred front. Vad är hemligheten bakom framgångarna, vad driver henne och vad drömmer hon om? Här har ni Härliga Hildur!


facebook.com/kominpodden

Sara Zetterström littlemissfixit.blogg.se
Hildur Blad fixaodona.se

Direct download: komin_51.m4a
Category:Inredning -- posted at: 11:43pm CET

50. Morgonsoffan

Med kuddränder kvar på kinden (åtminstone på 50% av oss) har vi krupit upp i morgonsoffan och tagit oss an ett nytt avsnitt av Kom In-podden. Denna vecka summerar vi intrycken från Möbelmässan och uppdaterar er i pågående och kommande projekt. Dessutom, har du någon gång sett på ditt hem genom ett inredningsmagasins glasögon? Lite knäppt, men ganska roligt, lyssna på podden så fattar du vad vi menar.


facebook.com/kominpodden

Sara Zetterström littlemissfixit.blogg.se
Hildur Blad fixaodona.se

Direct download: komin_50.m4a
Category:Inredning -- posted at: 11:40pm CET

49. 2015SFF

Än en gång spelas Kom In-podden in från världens största mötesplats för skandinavisk möbel- och belysningsdesign aka Stockholm Furniture & Light Fair. Hur går snacket i montrarna, vilka färger dominerar 2015, finns det några favoriter bland utställarna och hur tusan förbereder man sig bäst för en mässdag. I podden pratar Sara och Hildur utifrån sina egna upplevelser med förhoppning om att inspirera till en vidare diskussion kring ämnet inredning. 100% obajsnödigt.

PS. En liten rättelse. Trendutställningen hittar du i C-hallen. ;)

facebook.com/kominpodden

Sara Zetterström littlemissfixit.blogg.se
Hildur Blad fixaodona.se

Direct download: komin_49.m4a
Category:Inredning -- posted at: 11:53pm CET

1